vineri, 20 iulie 2018

Trusa ppr

Când deschideți foldul, veți vedea pliul pe care l-ați făcut trecând chiar în. Am făcut cadou aceste coșulețe origami pentru doamnele educatoare ale. Coșuleț origami 3D tehnica Golden Venture cu buchet de trandafiri din hârtie.


Astfel, am facut primul meu trandafir , caruia i s-au adaugat apoi altii… Desi am. Poate unora li se pare mai greu, altora mai usor. Sunt usor de realizat, distractive, iar rezultatele va vor incanta si va vor aduce un.

Decupeaza hartia creponata in forma de petale de trandafir. Aranjametul a fost realizat din bancnote de 5 1si 5de riali, pliati manual in origami. Din fiecare bancnota s-a realizat cate un trandafir. Etichete: doar lucrări, flori, hârtie, origami. Acesta este modelul de trandafir pe care l-am făcut la cursul cu începători de sâmbătă.


Un model foarte frumos (si usor de realizat) este pasarea paradisului. Cum sa faci un trandafir origami sa para ca unul real? Mai întâi să vedem ce este făcut din hârtie de trandafirse va dovedi mai frumos.

Imitarea unui mug ușor deschis atrage atenția și are o tehnică ușoară de execuție. Unsubscribe from RazviGaming98. Vezi cum poti crea trandafiri din hartie absolut fermecatori in doar cativa pasi! Petalele interioare sunt foarte usor de facut.


Materiale pentru un trandafir : patratele de hartie, sarma, lipici Timp alocat: 7-minute. Cred ca e cea mai usoara varianta de facut trandafiri. Ei bine, cu ajutorul ei poti concepe un trandafir superb din hartie.


E oficial: Delia a facut anuntul despre sarcina! R: Vi s-au făcut comenzi de flori pe care nu le-aţi realizat niciodată? Este un tip de trandafir care are sute de petale micuţe în centru. Reţeta de trandafiri din mere la cuptor este un desert delicios şi.


Această reţetă se poate face cu foi de plăcintă din comerţ sau cu un aluat simplu, făcut în casă. Cum se face un trandafir dintr-o hârtie: o clasă de master cu o fotografie pas cu pas. Oricine nu a fost niciodată atras de origami poate să-i facă. Deci, dacă vrei să știi cum să genereze un trandafir realizat din hârtie, un. Datele de contact ale acestor specialiști pot fi destul de ușor de găsit pe site- urile de nișă.


Dacă ați făcut totul corect, la marginea de jos ar trebui să fie dreptul lor, . Aceste servetele originale origami sunt rapid si usor de facut - perfecte pentru ceaiul mare sau ocazii speciale!

Acest lucru este foarte ușor de făcut , deși este ușor să ștergeți totul în acest pas, deci rulați-l cu atenție. Proiectarea modulelor este destul de simplă, este ușor , dacă. Pentru copiii de ani, va fi interesant să faceți o hârtie de trandafiri cu mâinile lor. Origami servetele de trandafir sunt perfecte . Cel mai adesea, origami este făcut din foi pătrate, dar sunt posibile . Trandafir origami : clasa de master pentru a crea un trandafir Kawasaki cu o fotografie și un tutorial video detaliat. Colțurile se răsucesc pe un creion, le răsucesc ușor.


Pătratul este pliat în jumătate, foldul este făcut și foaia este inversată. Plierea unui trandafir este un proiect de origami intermediar care are ca rezultat. Odată ce ați făcut primul dvs.


Apoi, ca și mai înainte, împingeți marginile triunghiului ușor spre exterior, . Tocmai am facut bine-cunoscutul coif de hartie (ca in figura 5).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare