marți, 24 iulie 2018

Mop bona

Un mop universal, din microfibră , realizat dintr-un buchet de franjuri, poate absorbi o cantitate de apă de ori mai mare decât greutatea lui. Un soi de prinț al mopurilor, acel mop cu care să-ți facă plăcere să speli pe jos. In schimb, laveta din microfibra oferita poate fi indepartata si spalata atunci cand.


Delicat cu suprafetele, poate fi folosit pe gresie, parchet de lemn natural, . Cumpara acum mop parchet - Teamdeals. Esti aici: Reduceri mop parchet Reduceri.

Desi usor de curatat si intretinut, pentru a avea un parchet perfect cat mai mult. Capatul acestuia este recomandat sa fie confectionat din microfibra , . Mop profesional complet cu rezerva din microfibra ideal pentru pardoselile din gresie, parchet , marmura. Setul contine: 1x Mop Cinderella Spray - Mop. L Detergent Tover Pulito Parquet.


Brosura intretinere parchet in . Mop cu pulverizator pentru parchet Grunberg GR468. GR4este un mop mecanic cu cap de spalare din microfibra si coada metalica.

Podeaua din parchet din lemn are doua finisaje: poliuretan sau ceara. Pulverizeaza usor si sterge cu un mop microfibra imediat. Parchetul poate fi curatat rapid si usor cu un mop care poate sterge.


Mop cu microfibra ,clapa pentru spray de pulverizare, coada lunga de 1cm. Bona Spray Mop cu laveta de microfibre special creat pentru parchet. Microfibra este formata din milioane de fibre microscopice care apuca si retin murdaria, . Echipament necesar: mop microfibra plat curatare intensiva uscata.


Pentru decaparea uscata se va prelucra parchetul uniform si circular - suprapus pana ce. Creat special pentru curatarea parchetului stratificat si masiv dar si a plutei. Este de asemenea potrivit pentru parchet laminat, PVC, . Se recomanda sa fie folosit cu mop de microfibra. Detergentul de parchet nu contine ceara, motiv pentru care poate fi folosit pentru timp indelungat, deoarece nu . Spraymop-ul pentru Parchet va ajuta sa curatati si sa intretineti parchetul dvs. Ergonomic si usor de folosit, Spray Mop se asambleaza rapid iar cartusul de.


Leifheit Set profi pentru curăţenie găleată Compact şi mop. Mop magazine, preturi, oferte. IPC Euromop Rezerva mop microfibra SPEED CLEAN cm.

Detergent suprafete din lemn Cif Pronto 5litri Detergent Mobila Parchet Piele Detergent suprafete din lemn Cif. Aplicati cu o carpa sau un mop si stergeti,. TP 8acum si online la un pret . Rezerva premium mop clasic e-cloth, indeparteaza rapid grasimea, murdaria si bacteriile. Mop Clasic Premium E-Cloth cu Maner Telescopic pentru Curatat Parchet ,. Laveta Premium E-Cloth, Universala din Microfibra , Curatenie Generala, . Mop cu galeata, recomandat pentru parchet si alte suprafete sensibile.


Curatat parchet din lemn uleiat, instructiuni de intretinere, mentenanta parchet uleiat. Pentru curatatre folositi un mop cu microfibra ume nu ud. Set mop plastic cu rezerva microfibra abraziva. Magic concentrat pentru gresie şi parchet laminat, x 3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare