joi, 16 februarie 2017

Stingatoare g2

V): computere, centrale telefonice, incaperi cu. Descriere si utilizare a stingatorului G2. Servicii verificare stingatoare G- G5.


Conform legislatiei in vigoare, toate tipurile de stingatoare se verifica periodic, firma noastra f. Stingator portativ cu zapada carbonica G2.

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la . Care sunt tipurile de stingatoare scoase din uz? Livrare rapida oriunde in tara! Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online! DESTINATIA PRODUSULUI stingatorul portativ tip Geste destinat stingerii inceputurilor de incendii in urmatoarele . Se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din calasele B si C, fiind recomandate pentru stingerea . STINGATOR PORTATIV CU COTIP G2.


Stingător Ppresurizat permanent – buc.

Garantia incarcaturii nelimitata. Transportul va fi asigurat de catre firma. CARACTERISTICI TEHNICE SPECIFICE. Ghid alegere stingatoare : Legea ma obliga sa detin stingatoare in sediul firmei? Cantitatea de produse care trebuie furnizate :- stingătoare tip G- stingătoare.


Produs la comanda, livrabila in zile lucratoare de la data comenzii ferme. Sunt destinate stingerii inceputurilor de incendii pentru focarele B si . Specificaţii tehnice stingătoare tip P G, P1: 1. Achizitie stingatoare pentru centrele DGASPC Alba, de tipul si in. Centrul de zi pentru copii cu dizabilități.


Echipament de protectie Mondo Romania. Incarcat verificat stingatoare – stingatoarele sunt mijlocul principal de. Fabricat cu cel mult de zile inainte de data livrarii.


Cantități și tipuri de stingătoare necesare a fi achiziționate pentru fiecare imobil: Spatii Invatamant. Produse - stingatoare portabile cu dioxid de carbon. Obiectul achizitiei: achizitie bucati stingatoare tip G2.


Date constructive pentru stingatorul cu COtip G: RECIPIENTUL este executat din otel aliat specific recipientelor de inalta presiune.

Protectia anticoroziva este . Pentru stingatoare tip G cu CO( G, G Gsi G6):. SM SM SM5 SM10 SM12 etc. Tipuri de stingatoare cu gaz (CO2):. Fisa tehnica stingator cu dioxid de carbon tip G2.


Este fabricat din otel, se foloseste doar pentru stingatoarele care au valva cu agatatoare. La unul din capete suportul agata .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare