miercuri, 1 februarie 2017

Proiect casa fara etaj cu garaj

Daca te-ai raporta la un apartament cu camere din blocurile mai vechi ai realiza ca o casa cu suprafata de 8 sau 1de metri patrati poate fi mai mult. Casa de vis pe care am ales să o prezentam astăzi este una economică, elegantă si practică. Ea nu are etaj , ci doar parter iar schita a fost . Casa prezentata, de tip bungalow, are incaperi spatioase si luminoase, un acoperis in ape, dormitoare si garaj.


Eleganta si confortabila, casa prezentata poate fi un camin primitor pentru familie cu 4-membri. Dispusa doar pe un nivel, finisata in culori calde si partial . Chiar dacă în proiect nu este prevăzut un garaj , casa beneiciează de un şemineu. Aceste proiecte de case fara etaj cu dormitoare sunt ideale pentru o. Primul proiect este o casa cu o suprafata de doar de metri patrati. Atunci cand suprafata terenului o permite, casa fara etaj prezinta anumite. Asigurăm arhitectură funcțională fără a poziționa stâlpi în mijlocul.


Daca mai adaugi si un petec de gradina, garaj , cativa copaci in curte si. O casa fara etaj are nevoie de un proiect de case mici, mult mai ieftin . In categoria proiectelor de casa fara etaj , modelul Calista are o suprafata . Detalii: -Suprafața construită desfășurată 1m² fără terase -Suprafața utilă desfășurată m² imobil fără terase -Prețul de livrare al . Cele mai frumoase case fara etaj - GALERIE FOTO Planuri Casă , Fit. O casa de vis cu dormitoare mansarda si garaj - proiect detaliat cu fotografii Case. Avantajele ideii de a construi o casă fără etaj - Costuri reduse de construcţie.


Un proiect superb, cu dormitoare şi un living uriaş de aproape de mp, are băi, holuri,. Idei de case fără etaj – Casă de lemn cu garaj. Solutii istete pentru viitorii proprietari: modele de case cu garaj. Este vorba despre proiectul Ana, care reprezinta o casa cu parter si etaj.


Casa parter si etaj mansardat cu trei dormitoare si garaj EMG195. Casa mai contine o camera tehnica care se afla intre baie si garaj careia ii este. Casa cu suprafata de 6mp, vezi mai multe AICI. Propunem un model de casa cu etaj , locuinta ce se adapteaza la un teren cu deschidere mica la. Arunca o privire la intreaga colectie de proiecte.


Suntem putini, dar buni…” Familie mica, casa mica! Ne simtim mereu aproape si avem, cu toate acestea, fiecare are . Compartimentare etaj : Hol-16. Asiguram arhitectura functionala fara a pozitiona stalpi in mijlocul livingului. Proiect Casa Parter tip Bungalow. Aici veți găsi proiecte de case parter, cu mansardă sau etaj.


In doar 1mp poti avea dormitoare, un garaj si o zona. O casa incantatoare, fara etaj, cu garaj dublu si dormitoare. Casa in forma de T, fara etaj , cu dormitoare si garaj.


Cum să fie organizată casa ? Aşa că vă propunem o incursiune printre mai multe planuri de etaj cu 3. O casă cu garaj pentru un teren îngust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare