luni, 9 ianuarie 2017

Butoi 500 litri fara capac

Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Butoaie din plastic pe site. Cada din plastic fara capac 5litri - Cada din plastic, fara capac. Material: plastic Capac : Nu Diametru interior gura: 9mm Diametru . CADA PLASTIC FARA CAPAC 3L.


Cadă din plastic, fără capac.

Acest tip de butoi se foloseste, in special, in vinificatie, pentru pastrarea fructelor: mere, prune , . Ciubar de litri - butoi plastic pentru transport si depozitare. Produs oferit de: PLASTOR TRADING. Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare. CISTERNA INOX CU CAPAC FLOTANT ECO FPN 5L. Acum la preturi fara concurenta butoaie de vin cu capac flotant din.


Butoaie si bidoane pentru pastrare produse agro-alimentare, apa, vin etc. De aici poti achizitiona online borcane cu robinet, bidoane plastic si butoaie de diferite.

Bidon plastic 5litri dreptunghiular. Cumpara butoaie pentru vin si tuica, butoi pentru vin din plastic, brand Karakoussis pentru gospodari cel mai bun pret pentru tine. Butoi fara capac TALIA - 200L. Gama variata de butoaie din . Avem sortimente, fiecare fiind produsa strict din fructul respectiv fara alte amestecuri.


BUTOI VIN, oferte si promotii la Mantzaris International, calitate garantata la preturi accesibile. Capac cu guler dublu si inchidere prin clapete. Accesorii de vinificaţie Mantzaris magazine, preturi, oferte.


Vand butoi din stejar, pentru vin sau decoratiune gradina. Acesta se poate folosi si fara robinet. Cu cel mai bun butoi de vin iti poti pune in practica pasiunea pentru.


Recipientul cu aspect care imita lemnul este prevazut cu aerisitor, canea, garnitura si capac. Acum si butoaie de vin cu capac flotant marca ECO ROTARY de o calitate deosebita. Vin bun fara riscuri de degradare pana la ultima picatura. LEI pina la 2litri ,lei intre 2si 6litri ,. Toate putinile de la MESTERESTI au capac și sunt prevăzute cu mânere metalice.


Cisternă cu capac flotant Aria Pe inox fără uşă vizitare 5l.

Cuvă de retenţie GRP fără grătar fără grătar. Pâlnie de umplere plastic întărit din fibra de sticlă cu capac. In catalog gasiti in vanzare butoaie pentru vin in Moldova.


Preturi mici la bidoane din plastic in Chisinau si multe alte accesorii. Calitate inalta si livrare in toata . Alegeti butoaie si bidoane din plastic in care veti putea depozita apa sau orice alt lichid. Madalina, fa separat maceratul in alt vas asa cum trebuie si il faci dilutia in butoaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare