marți, 10 ianuarie 2017

Aspirator karcher se 4001

Aparatul poate fii utilizat ca aspirator umed-uscat. Utilizare Covoare, carpete, scari acoperite cu covoare, perne PVC, linoleum, piatra, gresie. Cred că își face bine treba.


Intra pe site si vezi oferta. In ciuda intretinerii zilnice mochetele devin de multe ori tot mai putin aspectuoase cu timpul formandu- se urme inestetice care nu mai pot fi . Asiguram livrare in ore, garantie si service in toata tara, accesorii si consumabile. Acest aspirator asigura o curatenie temeinica si in . W, Putere de aspirare W, Include Filtru . Pretul este valabil pana la data de 28.


Free delivery and returns on eligible orders. Selectati cantitatea dorita. Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna . Produsul este in stoc magazin limitat.


Anunță-mă când va fi disponibil produsul. Accesoriile multiple permit folosire ca aspirator un multifunctional. Un aspirator pentru curățare umedă poate salva economiile dv-ră!


Plata in rate fixe fara dobanda. Nu puteţi găsi manualul pe care-l căutaţi? Fabricat de Karcher , Galben pentru doar 95RON. Livrare prompta in toata tara.


Datorita accesoriilor suplimentare se poate utiliza si ca . CLICK AICI pentru oferta completa. Tap water and Kärcher RM 519. Comanda Online produsul Karcher.


Instrumente livrare pe intreg teritoriul Moldovei. Ce se întâmplă după ce cineva vizionează acest produs? In mod sigur, aspiratorul cu spalare Zelmer Aquawelt Plus se afla in topul preferintelor, fiind cel mai.


Pentru, praf covoarele arata acum, aspirator , stick tip. Aspirator multifuncţional Karcher MV 4. Autoreinigung mit dem Kärcher SE 40Waschsauger - Der Test ! Echipamente si accesorii de curatare Descarcari .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare