vineri, 19 iunie 2015

Utilizarea stingatoarelor tactica de stingere

Tipul stingătorului care se utilizează pentru fiecare clasă de incendiu. O alegere greşită poate complica şi mai mult situaţia. Tactica de stingere care trebuie . România, este interzisă utilizarea stingătoarelor cu haloni și a celor cu spumă.


TACTICA FOLOSIRII STINGATORULUI. Modul se utilizare a stingatoarelor. Corecta lor alegere și amplasare . Table nº – Corespondența între tipul incendiului și agentul de stingere.


GOMES, Artur – Ventilaçăo táctica , Vol. Acest film poate fi utilizat in mod liber in. Utilizarea corecta a stingatoarelor cu dioxid de carbon. Evacuarea clădirii are întâietate stingerii incendiului. Stingătoarele şi hidranţii trebuie să fie permanent accesibile şi în stare de funcţionare.


REFULAREA AGENTULUI DE STINGERE. Incendiul trebuie atacat pe direcţia vântului. Stingerea incendiilor reprezintă totalitatea acțiunilor de limitare și de întrerupere a procesului de ardere prin utilizarea de metode, procedee și mijloace specifice. Pulberile stingătoare sunt amestecuri de substanțe chimice solide, . Prevederile prezentei reglementări tehnice se aplică stingătoarelor. Caracteristicile și performanțele tehnico- tactice impuse stingătoarelor portabile de.


TEMA :TEHNICA LUCRULUI PENTRU STINGEREA INCENDIILOR DIN SUBSOLURI. De cele mai multe ori golurile ferestrelor nu pot fi utilizate pentru patrunderea in subsol, din cauza. Accesul la hidranţi, mijloace speciale de stingere , stingătoare de incendiu, . De câte ori este posibil, în loc de stingător se va utiliza pătura antifoc - Computerele şi. Stingatoarele cu pulbere, spuma și COsunt cele mai utilizate în stingerea inceputurilor de incendii. Fiecare profesor trebuie să ştie,.


In prima etapa pentru alarmare, stingere si evacuare este constituita echipa de prima interventie. Particularitati tactice de intervenţie. Se utilizeaza caile de evacuare cele mai scurte, ferite de pericol, care se vor proteja pe timpul actiunilor. Instruirea lucratorilor in domeniul stingerii incendiilor cladiri de birouri.


Instruire tactica de specialitate Serviciul privat de pompieri lucrul cu teava de refulare folosind jetul compact. A, B şi C şi condiţiile pentru introducerea. Orice tip de atenţionare sau instrucţiuni de utilizare trebuie să fie în mod obligatoriu în. Cunoaşterea mijloacelor tehnice de stingere a incendiilor (caracteristici tehnico- tactice , descriere, funcţionare şi întreţinere);.


Materialele utilizate pentru stingãtoarele portabile/mobile de incendiu vor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare