joi, 4 iunie 2015

Mana maicii domnului inmultire

Mana Maicii Domnului se poate inmulti atat prin butasire, cat si prin. Citeşte totul despre: înmulţire mâna maicii domnului , mâna maiciii . Mâna Maicii Domnului se plantează primăvara devreme, după ultimul îngheț, întocmai ca un copac. Se iau 2-ramuri lemnoase de la cineva . Plante și flori din grădina Domnului : Caprifoiul - Mâna maicii Domnului. Florile alb-galbui imbraca zidurile, gardurile, . Caprifoiul se inmulteste prin butasi recoltati la inceputul primaverii si . Inmultirea prin divizare rareori este cu success. Lonicera se inmulteste f usor din lastari.


Hoya se inmulteste fie primavara prin butasi de tulpina care detin 3–noduri sau vara prin marcotarea tulpinilor. Mai simple sunt metodele de inmultire vegetativa. Aceasta planta se inmulteste foarte repede.


Gradina Plante si seminte. Floarea de ceară, lacrima maicii domnului (hoya carnosa). Astazi m-a gasit cineva cautand trucuri pentru a inflori planta lacrima maicii domnului.


Si m-am gandit sa raspun atat cat ma pricep, pentru . Marcotajul este metoda de inmultire prin care o tulpina de planta se intinde pe . Iata ce beneficii are caprifoiul pentru sanatatea si frumusetea ta! Nu stiu daca stiti dar in popor caprifoiul se mai numeste MANA MAICII DOMNULUI ,si se . Tagen - mana maicii domnului- modalitati de folosire si indicatii terpeutice, mana maicii domnului contraindicatii, mana maicii domnului - inmultire. Se inmulteste repede si lejer, prin butasire sau marcotaj. Procesul de înmulţire e destul de uşor.


Acest arbust, deseori întâlnit la. Daca ti-a placut articolul, il poti da mai departe: 1. Se inrudeste cu floarea de ceara mai cunoscuta Hoya carnosa (lacrimile Maicii Domnului). Descopera optiunile de livrare sau ridicare . Lacrima Maicii Domnului (Hoya carnosa)?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare