luni, 11 mai 2015

Silicon lichid bord auto

FISA TEHNICA: SILICON BORD AUTO. Pad antialunecare silicon bord auto Dacia Logan MCV Duster Sandero. Electronice si electrocasnice Accesorii Telefoane - Tablete. Cumpara silicon auto online pe eMAG.


Spray silicon bord Magic New Car 2ML FOX220n. Odorizant auto lichid Wunder-Baum Lemon. Fabricat special pentru a reda stralucirea bordului si a elementelor din plastic sau cauciuc. Curata si protejeaza suprafetele.


Creat special pentru a lasa suprafetele ca atunci cand au fost noi. Nu e pe baza de silicon si curata plasticul dupa care daca este bine intins ii. Arata ca un lichid albicios si din cauza ca are o putere mare de . Produse lichide, spray-uri, silicon parfumat, silicon lucios sau mat… Cu ce difera un produs de cosmetizare bord auto fata de celalalt? Promo - Garantia de livrare. MBS Motul ShineGo - silicon.


Siliconul auto este o substanta uleioasa, cu efect de lubrifiere. Preturi pentru Cosmetica auto de la 4. Lichid protectie plastic cauciuc STP, 1ml. Burete cu silicon pentru bord Nigrin. Aerosol prevent pentru ingrijirea bordului la automobile. Produsul este destinat pentru ingrijirea suprafetelor din interiorul automobilului, acoperite cu mase . Spray antistatic MANNOL pentru bord , cu aroma lamaie, 2ml.


SPRAY SILICON PENTRU INTRETINERE BORD CU MIROS DE CIRESE Liq. Silicon bord auto de la Emcom Invest Serv Srl .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare