miercuri, 13 mai 2015

Retete focaccia

E atat de buna, ca o mananci goala. Uite cum faci o focaccia delicioasa acasa, pe care o poti servi alaturi de aperitive sau cu care poti face sandvisuri. Jamie Oliver şi uimeşte-ţi invitaţii cu tehnica ta desăvrşită în bucătăria mediteraneeană.


Focaccia este originară din Italia, fiind o pâine plată, care seamănă perfect cu blatul de pizza. Antreuri Foarte ușor oră min. Reteta focaccia (reteta video).

Ingrediente: 30g gris Masline verzi Rosi cherry Masline negre O lingura . Focaccia cu rozmarin facuta dupa o reteta italiana autentica. E o reteta simpla si gustoasa. Cum se face celebra focaccia italiana? George a invatat aceasta reteta de focaccia in sudul Italiei, la Lecce, unde a muncit o perioada.


Focaccia alla genovese - mod de preparare, reteta ilustrata explicata in pasi. Aluat focaccia cu fulgi de branza. Mod de preparare si ingrediente focaccia cu rozmarin si rosii cherry.

Focaccia umpluta sau focaccia la tigaie este o reteta delicioasa, care se pregateste rapi fara dospire! Urnareste si tu reteta video si invata . Din capitolul retete culinare clasice, vechi de cand e lumea dar vesnic “in trend”: focaccia. Cum sa faci Focaccia de casa italiana.


Cunoscuta chiar din timpul Romei Antice, panis . Focaccia e pufoasa, dar mai plata ca o paine si cere mai putina lupta cu aluatul decat cea din urma. Reţetă de focaccia italiană. Focaccia, cunoscută şi sub numele de schiacciata, este una dintre cele mai cunoscute. Pentru a afla istoria pâinicii italienești numită focaccia , trebuie să descindem mult în timp, până în vremea Imperiului Roman, când această . Postul nu mai este deloc complicat nici chiar înainte de Paști. Se pun ingredientele în maşina de făcut pâine, mai întâi apa şi uleiul, apoi sarea, zahărul, făina şi drojdia.


Se fixează cuva în maşină şi se . Va prezint si reteta mea de focaccia cu masline verzi, se prepara usor si din putine ingrediente. Să aleg eu ce reţetă vreau să fac, în ritmul meu şi pe gustul meu. Ati mancat vreodata Focaccia , dragii mei?


E o painica cu cimbru si ulei de masline, de fapt. Una pufoasa si taaare gustoasa!

Este un fel de soră mai mica a pizzei, dintr-un aluat asemănător și crocantă cu ierburi aromatice si ulei de masline și nu doar. Iată reţeta în varianta poloneză. Focaccia … ce nume frumos… ce reteta simpla… ce placere sa o savurezi…. Iata cum se prepara cea mai buna focaccia de casa!


Descopera o reteta delicioasa de focaccia , pe care o poti pregati chiar tu! Trebuie să încerci reţeta pe care ţi-o recomandăm astăzi, mai ales dacă vrei să îţi impresionezi prietenii şi familia la următoarea masă festivă la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare