miercuri, 22 aprilie 2015

Cronometru cu sunet

Display cu benzi de afişare, cu posibilitatea de memorizare de . Oferta: ceas digital afisaj mare - termometru digital cu senzor - cronometru. Descarca aceasta imagine impreuna cu alte imagini royalty free de stoc si vectori incepand de la $1. Economiseste si mai mult cu . Poate fi atasat de perete sau poate la fel de bine sa stea pe masa. Timer- cronometru digital , inox Constructie inox Clip magnetic de prindere Dimensiuni 6. Mobila - Decoratiuni Sufragerie.


Cronometru digital cu o precizie si calitate superioara. Carcasa cu aspect de lemn se potrivește perfect cu orice decor interior. Fața ceasului arată dintr-o privire temperatura interioară. Ceasul VST-8are un afisaj cu cifre.


Dispozitivul poate configura la fel de bine - pentru a fi montat pe perete - vizibil . Intrerupator cu ceas digital si afisaj ora, data, cronometru. Produse similare : Distribuitor dublu de perete – cu pamantare Brico DecoHome. Poza Contor timp digital orar fara reset CLG-14T 24V 4-30V mica.


Timpul poate fi setat in minute si secunde, . Logo pe cadran , capac spate. Numaratoare inversa (timer) pana la . Comanda online ceasuri de perete de la Secundar. Description : LCD timer MAGNETIC with digital display. Poate fi montat pe perete sau pus pe birou cu ajutorul piciorului incorporat.


Cristal lichid cu lumina din. Afla mai multe despre ceasul electronic de perete cu afisaj digital. Tagen - Acestea includ un panou de bord digital inovator, orientat spre șofer.


Ceas Digital Forever DW-100.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare