marți, 28 aprilie 2015

Capitala coreei de nord

Capitala și cel mai mare oraș este Phenianul. Alte orașe majore sunt Kaesong în partea de su Sinuiju în nord -vest, Wonsan și Hamhung în est și Chongjin . Politica ‎ Geografie ‎ Organizarea administrativă ‎ Demografia Coreea - https://ro. Am bătut capitala în lung şi-n lat şi, totuşi, am văzut două panouri publicitare auto, unul chiar la ceva ce semăna a X 4. Coreei de Nord ar fi un oraş american, acesta ar fi al 4- lea cel mai populat - Populaţia Phenian-ului este de 8milioane de oameni. Bright Side a adunat o colecție de fotografii stradale din capitala Coreei de Nord și alte zone, în care este surprinsă viața cotidiană a . Republici Populare Democrate Coreene cu capitala în Phenian. Imagini spectaculoase cu capitala Coreei de Nord.


Coreea de Nord şi Statele Unite continuă să facă schimburi de ameninţări,. Deși autoritățile nord- coreene au interzis camerele video sau telefoanele mobile la . Un nou cartier a fost inaugurat, vineri, în capitala nord-coreeană Phenian. The Guardian scrie ca Pan tocmai s-a intors dintr-o calatorie din Phenian, capitala Coreei de Nord , si a postat deja imagini pe internet. El a povestit ca i-a venit . Mai multe rachete nord -coreene sunt mutate dintr-o fabrică, spre capitala Phenian, conform unui raport citat de Reuters. Populaţia Coreei de Nord a fost distrusă de foamete între 19şi 1998.


Omul de afaceri australian Andrew Macleod au reuşit să surprindă câteva instantanee fascinante din capitala Coreei de Nord. Phenian sunt posibile scurte ieşiri în împrejurimea hotelului, fără însoţitor. Fotografiile, unele dintre puţinele . Detaliile furnizate de camera de pe Statia Spatiala Internationala pe mai ne dau ocazia sa vedem cum este viata in capitala Coreei de Nord , Phenian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare