joi, 30 august 2018

Canapea chesterfield extensibila

Prăjitură rapidă cu unt de arahide, ciocolată şi fulgi de ovăz. Pentru cremă ai nevoie de unt de arahide amestecat cu miere de albine şi făină de ovăz sau de . Negresa, reteta simpla rapida si ieftina. Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile cu un varf cutit sare, apoi .

Deasupra se pun merele racite, alt strat de biscuiti, crema de vanilie- rece si la. Crema : într-o crăticioară se omogenizează 3de ml lapte cu 1g zahăr, faina şi amidonul. Se pune la foc si se fierbe până se îngroaşă, . Bate bine ouale, separt si adauga-le in crema de unt. O prajitura rapida , ieftina si delicioasa!


Prajitura cu crema de budinca si cocos. E o modalitate placuta (de unde si numele pretentios :p ) de a bea un pahar de. Astazi avem o invitata speciala, doamna doctor Ramona Grosu de la Casa Bio, care ne prezinta o reteta rapida , gustoasa si echilibrata nutritiv.

Categorii: Retete aluaturi, Retete desert, Retete cu ou, Retete ieftine , Retete. Le poti adauga toppinguri, le poti transforma in prajituri sau le mananci simple. Cu o crema tartinabila de ciocolata si cateva oua poti obtine cel mai bun desert . Este delicioasă şi uşor de făcut! Unde mai pui că nici măcar nu ai nevoie de ouă, lapte sau unt.


Dintr-un foc ai tăiat câteva calorii din meniul tău. Cand vrei ceva bun, ieftin si rapid incearca aceasta prajitura simpla cu. Tort cu gogosi si -a dorit de ziua lui, pentru ca iubeste gogosile si le-ar manca in fiecare zi, fara sa i „se intoarca”.


Rapida , ieftina si delicioasa Blat - Albusurile se bat spuma tare cu zaharul. Cand acestea se tin bine pe tel (mixer) se adauga. Cu aceste prajituri simple si ieftine vei avea mereu la indemna solutii pentru a. Contrastul grozav dintre blatul de cacao si crema de mascarpone sigur va.


Tiramisu - reteta rapida - Reteta VIDEO. Chocoflan - prajitura cu crema de zahar ars si ciocolata - Reteta VIDEO. Din praful de budincă, zahărul rămas și lapte se face o crema. Ciocolata de menaj se topeste la bain-marie, se omogenizează bine împreună cu 1g unt si se .

O colectie de retete de prajituri de casa, simple, prajituri de post, rapide, cu fructe sau ciocolata, prajituri bune, ieftine sau fara zahar. Azi vom face o rulada cu crema de vanilie,care se face simplu si rapid. Apreciate mai ales de catre cei mici, dar si o placere vinovata a celor mari,. Nuci umplute cu crema de ciocolata. Nu numai ca e simplu de facut, dar prajitura cu biscuiti fara coacere e relativ ieftina , are ingrediente putine si ai nevoie doar de doua castroane, . Retete de prajituri asortate de casa, prajituri cu crema , prajituri cu fructe.


Rețetă rapidă pentru cea mai simplă cremă de tort. Cea mai simplă cremă de tort te va ajuta să ai un desert gata cât ai pocni din degete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare