luni, 23 aprilie 2018

Night of the living deb

Cum facem lalelele, zambilele si narcisele sa infloreasca iarna, in ghiveci! Alegerea bulbilor de toamna, si perioadei de plantare. Bulbii proaspat plantati in gradina au nevoie de apa dar nu cand e ger.


Perioada de plantare la zambile : bulbii de zambile plantati prea devreme. Mare grija cand udam, deoarece apa, care accidental cade pe flori, . Bulbii şi tuberculii de flori se depozitează până la plantare într-un loc uscat, răcoros,.

Bulbii de zambile se plantează toamna (octombrie), cu șase săptămâni. E greu să-ţi imaginezi primăvara fără ghiocei, zambile , frezii, narcise ori lalele. Bulbii se plantează la o adâncime de 2-ori talia lor. Udă până când se ofilesc frunzele,apoi scoţi bulbul din pământ,îl usuci şi îl păstrezi într-un loc răcoros. Cititi si despre calendarul gradinarului biodinamic, daca vrei sa stii si cand este bine sa plantezi bulbii.


Când frunzele se ofilesc, bulbii se dezgroapă din pământ. Cum se plantează bulbii de lalea, zambilă și narcisă. Noi va oferim doar flori si o prietenie neconditionata ! Lalele, zambile , narcise - îngrijire, înmultire, plantare.

Exista mai multe metode pentru a face acest lucru. Plantare bulbi de toamna-lalele zambile si narcise. Pune solul pregătit apoi plantează bulbii de zambile.


Această operație este utilă și pentru crini, lalele, brândușe și alte flori cu bulb. Primăvara poate veni când vrem noi, dacă învățăm cum să. Operaţia poartă numele de „forţare a bulbilor ” şi constă în inducerea înfloririi într- o. Plantăm bulbii în ghivece de dimensiuni dorite, cu condiţia să rămână o. De exemplu, narcisele, zambilele , irisii si lalelele se pot planta atat toamna. Sunt deosebit de atractive, în special atunci când sunt plantate în număr mare.


Ce trebuie tu să ştii atunci când te apuci de plantat este ca ai nevoie de un . PLANTAREA BULBILOR IN LUNA LUI FLORAR - Nu intamplator luna Mai a fost. Cand frunzele se ingalbenesc, e semn ca trebuie scosi si bulbii din pamant. Zambila , iacintul, sau Hyacinthus orientalis, este o plantă, perenă, care este originară. Se planteaza prin bulbi , ca sa iasa zambiluta anul viitor, insa daca doriti . Curand voi transplanta bulbii in gradina socrilor. Zambilele sunt nelipsite din gradinile caselor de la tara, dar nu numai, le gasim din.


Bulbii de branduse de primavara se planteaza in gradina toamna, in octombrie, odata cu lalelele si zambilele. Se pot planta si in ghiveci, .

Zambile , narcise, lalele, parfumuri si culori, asteptate cu nerabdare de cum incepe. Toamna plantam bulbii pe care i-am scos din pamant anul trecut si i-am. Avem bulbi ce se planteaza primavara, acestea sunt begoniile.


Cand bulbii sunt intr-un ghiveci, pamantul trebuie sa fie in permanenta umed. După înflorire lăsaţi să treacă frunzişul: aşteptaţi cu răbdare pînă cînd frunzele se îngălbenesc şi se veştejesc. Solul Atunci cand plantezi . Florile se remarcă atunci când bulbii sunt plantați în grupuri mari.


Specialistii recomanda ca frunzele ofilite sa fie indepartate abia atunci cand s-au. Bulbii mari floriferi pot fi plantati din nou in toamna si vor inflori in primavara. Toamna, solul in care se planteaza se acopera cu un strat de circa 5 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare