marți, 27 februarie 2018

Vila palas slanic moldova 2015

Vila Moldavia Class se afla la o distanta de aprox. NEMIRA, si se numara printre cele mai bune alegeri pentru cazare in Slanic Moldova. Informatii vila : Situata in apropiere de centrul statiunii. VILA DISPUNE DE APARTAMENTE,CAMERE CU PAT MATRIMONIAL,CAMERE CU DOUA.


VILA TELECONSTRUCTIA - Slanic Moldova Margarete.

Slanic Moldova este statiunea turistica pe care o poti vizita in orice anotimp, caracterizata de un . Partia de schi Nemira se afla in statiunea Slanic Moldova , judetul Bacau, Romania. Promovăm unități de cazare și oferte de sezon. FAMILIE SAU PERSOANA INGRIJIRE CURTE SI VILE LANGA BUCURESTI.


Imagini,descriere, tarife, contact direct cu proprietarul pentru fiecare . Premiul de excelență în Slănic . Găsiți tariful ideal dintre milioane de oferte de cazare și economisiți cu.

O parte dintre localnici au devenit astfel chiar proprietari de pensiuni și vile turistice. Oferte de cazare la hotelurile din Slanic Moldova. Rezervați acum pentru o reducere pâna la ! In perioada de iarna, preturile pentru vila Sabina si vila Lorena sunt majorate cu . Fiecare rezervare este confirmata direct de catre unitatea de cazare.


Cazare Vila în Slanic - Moldova OLX. Conform contractului Vila Teleconstructia Slănic - Moldova va garanteaza cele mai mici . Compară cele de companii din SLĂNIC MOLDOVA : RICA, PALAS, TELECONSTRUCŢIA, MARIA, CONDOR, TORNADO,. Asezat in inima statiunii, Complexul . Complex turistic Poiana Vedre din Slanic Moldova , jud. Este compus dintr-o pensiune de stele avand restaurant propriu si o vila de stele.


Staţiunea Balvanyos este la . Impresii, fotografii si pareri - SLĂNIC MOLDOVA - Pensiuni, hoteluri si excursii SLĂNIC MOLDOVA ,. Dotari: camere duble, apartamente, bar. Camerele sunt dotate cu TV, telefon, frigider, seif .

Situata in Slanic Moldova , intr-un cadru montan superb, Vila Casa Alex este locul ideal de cazare al turistilor, locul in care va puteti relaxa cu familia sau prietenii . Sanatoriul Balnear Slanic Moldova , unitate sanitara de interes public national,. Intrarea gratuită la facilitățile de timp liber de la Vila Teleconstrucția - piscină, . Oferim informatii actualizate zilnic despre cazare pensiuni, vile si hoteluri din Romania. Vila Siam este una dintre cele mai bune optiuni de cazare din statiunea Slanic Moldova , fiind chiar in centrul acesteia, la doar minute distanta de parcul central . Situata intru-un decor superb, Casa Alex Slanic Moldova ( vila cu parter si etaj ), va asteapta cu: living mp, lobby la mansarda,. Hotelul nostru este clasificat la stele.


Are etaje, parter şi subsol. Pensiunea Eden Maison este in Slanic Moldova la km de izvoarele cu ape. Tarife mici si rezervari directe la receptie! Casa Alex – Slanic Moldova , vila cu parter si etaj, va asteapta intru-un decor superb, living mp, bucatarie utilata, curte 800mp, centrala termica pe gaz metan, . Categories: BACĂU, Case de vacanță, CATEGORII CAZARE , cazare pensiuni, cazare pensiuni moldova, cazare slanic moldova bacau, cazare vile , JUDEȚE, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare