marți, 9 ianuarie 2018

Csi crimes scene investigation online subtitrat sezonul 2

Mop rotativ cu galeata stoarcere fara pedala de la Valmy Universal. Strend Pro este un mop plat din microfibra pentru utilizare universala, cu cap flexibil si . Suport mop profesional Wings cm. En-gros PVA MOP super absorbant profesionale magic burete spuma role rasol mop la. Ca unul dintre cei mai importanti producatori de PVA MOP şi furnizorii din. Rollmop, galeata cu storcator pentru mop plat.


Producator Leifheit Distribution SRL. Bara aluminiu Sau Mop 400g Prindere mop TIP KENTUCKY Bara aluminiu. Nu necesita galeata sau stoarcere. Rezerva Mop Plat Microfibra Scotch-brite Ergonomic, Protocol Si Curatenie produse Curatenie. Mop Rotativ Fara Pedala Cu Galeti Si Stoarcere Hamaratic.


Cărucior de curățenie cu o găleată și storcător mop. Mop plat universal, cu buzunar, unitate ambalare buc. Curăţenie lună cu mopul minune. Mecanismul de stoarcere este ascuns in interiorul cozii mopului: presiunea aplicata asupra cozii. Set curatenie mop rotativ plat Leifheit Clean Twist System M. Mop Leifheit Picobello XL cu sistem de stoarcere integrat.


Set Rezerve Microfibra Twist Mop Stoarcere pe Maner Grunberg Mop6. Storcator pentru mop Clasic. Set galeata, mop Eco si coada metalica. Set mop plat cu franjuri si coada telescopica, diferite culori.


Sistemul de curatenie Express de la Spontex este compus din mop plat premium cu sistem integrat pentru stoarcere si o galeata. Un soi de prinț al mopurilor, acel mop cu care să-ți facă plăcere să speli pe jos sau,. Sistemul de stoarcere : poate fi integrat in mop , fiind reprezentat de o rola sau un maner pentru . Galeata Ultramax se foloseste numai impreuna cu mopul plat Ultramax, acesta fiind cel.


Galeata Vileda Ultramax este unica galeata pentru mop plat , foarte . Sistem eficient de curatare pentru toate suprafetele,. Datorita storcatorului Easy Press mopul plat Ultramax este stors perfect. Retractabil manual gratuit plat de curăţare Mop stoarcere apă uşor praful Mop microfibra cârpe pentru podea - vânzarea produselor din catalogul original chinez . OTI este un mop usor de folosit, datorita mecanismului de stoarcere semi-automata. Leifheit Set profi pentru curăţenie cu mop şi găleată de stoarcere din magazinele online,. Similar cu Vileda Rezervă pentru mop plat ActiveMax Classic.


Galeata (15l) dotata cu nisa de golire rapida si sistem inovator de stoarcere. Este un tip de mop cu un cap plat care de obicei are un capat detasabil din microfibra, care poate fi spalat. Acestea sunt bune pentru curatenia . Am vazut mop magic smart (sau cam asa ceva) la cora.


Cred ca d-asta imi iau, ca imi place sistemul de stoarcere. Este prevazut cu un sistem simplu si rapid de stoarcere fara a fi nevoie sa va . Twist Flat Mop - curatare umeda si uscata si sistem unic de stoarcere Mopul Twist. Mopul Twist Flat este atat un mop plat din microfibra, cat si un detergent din . Mopul este din microfibre ceea ce conferă o performanţă foarte bună în curăţare.


Are mâner telescopic ce se poate deschide pâna la 14cm. Rezerva mop plat bbc cu coada din aluminiu, retine rapid murdaria si are putere mare de absorbtie. Mopul poate fi utilizat atat uscat, cat si umed.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare