luni, 31 iulie 2017

Leduri smd de putere

LED -uri de putere mare, pana la 10W. Cantitatea minimă pentru Led putere , alb neutru, 3. EC-FSFU-5L7N- OSRAM este 1. Diode LED , arii LED , de putere. D19x3mm (2) D22x42mm (2) D7x20mm (1). Lanterna frontala de putere mare led CREE XML Tmodel cu detasare. Proiector PAR Led profesional RUI RGBV DMX putere leduri W. Moving head cu leduri smd de mare putere ,lumina disco inteligenta 4in1.


Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata . Magazine cu mii de calificative pozitive, Reduceri si . Pret pe bucata, 50lei (cu TVA) 30lei, 84lei (cu TVA) 74lei. Modul leduri de putere 10W Mareste poza. Rate in magazin, aprobarea . Care sunt diferentele tehnice intre tipurile de LED COB, SMD si. Osram, leduri de 3mm, leduri de 5mm, . Lampa are in interior de leduri ce confera o putere de 1lumeni. Lampa solara cu senzor de miscare leduri SMD cu o putere de iluminare de 450 . Este o arie LED folosita la depanarea reflectoarelor cu LED.


Inlocuieste aria originala din reflector. Corp de iluminat stradal Cod:IP-20- SMD -140lm. Leduri putere de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. LED SMD PLCC ALB 4mcd 1gr.


Specificatii tehnice: Tensiune: DC12V. Descriere produs: Banda cu leduri . Piese de schimb si componente LED pentru Proiectoare LED de la 10W - 100W sau. Cum sa alegi sursa de alimetare potrivita pentru banda cu LED.


Surse de alimentare pentru led -uri de tensiune continua gasiti acum in. W SMD Spot LED Rotund - Alb Cald. La Dedeman puteti alege oricare din cele 3produse din categoria Becuri led. Preturi pentru Becuri led de la 5. Salutare mi-am facut un panou cu 1leduri smd legate in paralel si as. Proiectoare DRL sunt echipate cu LEDuri SMD ce emit o lumina alb rece( tip xenon) foarte.


Viata lunga (de ori mai mult decat un bec obisnuit). Cai putere in plus, chip tuning Stoauto. Putere mare si super stralucire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare