marți, 27 septembrie 2016

Sarpe desfundat tevi 10m pret

Fabricat din otel elastic, galvanizat (rezistent la coroziune) cu maner de plastic. M , nici cu ciuperca de desfundat , nici cu pistol. Tăietor cu cuţit-disc performant – model S. Foarfeci pentru tăiat ţevi din plastic.


Spirală pentru desfundat ţevi. Intreaba-ne despre ofertele pentru Furtun si duza pentru desfundat tevi cu.

Lopata pt zapada 46x9x1mm Set cuti scule plastic buc. DISPOZITIV PENTRU DESFUNDAT CANALIZĂRI CU JET DE APĂ. Arc pentru îndoiot țevi PEX - AL - PEX x 7mm. Pentru conducte de scurgere ¾( mm) pana la 2½ (mm). Termice - Electrice - Sanitare Sanitare.


Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Doua dimensiuni disponibile: 1. Diametru cablu metalic mm.

La comanda (- zile) Transport gratuit in raport cu valoarea comenzii, Pret negociabil la materiale . Pistolul cu presiune pentru desfundat funcționează prin expulsie cu un cartuș de gaz. Cu ajutorul unei perii pentru țevi sau al unei sârme, scoate impuritățile care. Această unealtă, în general ieftină, este compusă dintr-un cablu lung și. Acest furtun armat cu lungime mare (m și peste) este dotat la un capăt cu un . Aparat pentru lipit tevi PPR, 8W.


Lungime sarpelui este de m. Sarpe pt desfundat tevi lungimea 5m. Cablu spirala de desfundat tevi D 16mm x m. Bifeaza articole pentru a le adauga in cos sau selecteaza toate. Sunt variante diferite de sarpe pentru desfundat tevi pentru toaleta sau pentru canalizare.


CABLU DESFUNDAT CONDUCTE M. Nu va spun cum arata livingul meu (ca pana acolo se intindeau cu sarpele de 10- m ), cu acea sarma groasa cat degetul mare, trasa afara de pe teava: o . Masina de desfuntat tevi scurgere. Echipament de curatare canalizari. SARPE DE DESFUNDAT L=MT, mm la cel mai bun pret. Racord de admisie dublu cu cuplaj tata pentru furtun.


Filtru de admisie, ventil de retinere si ventil de admisie.

Tip: ruleta, sarpe desfundat , vinclu. Ruleta Stanley m carcasa inchisa banda otel. Broşură curăţare scurgeri, localizare, inspecţie ţevi subterane (MB).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare