marți, 19 iulie 2016

Focul bacterian la par

Cum poate fi combătut focul bacterian al rozaceelor la gutui, măr și păr. Aceasta boala afecteaza mai ales marul, parul , gutuiul, dar si specii de . In plantatiile pomicole de mar, par si gutui, precum si la pomii razleti unde se constata prezenta atacului focului bacterian al rozaceelor produs . Doar Williamsul alb vad ca se bate cu focul bacterian. Tratament aplicat: Ruperea tuturor frunzelor.


Mugurii de rod la păr - Duration: 1:38.

Gabi Mihalache- pomi,sport, sănătate! Arsura bacteriană este cea mai pagubitoare boală produsă la măr, păr şi . Parul are o culoare neagra a frunzelor, iar gutuiul la fel. Ciuruirea bacteriana nu este asa periculoasa insa focul bacterian poate.


Pierderile pricinuite de focul bacterian în zonele în care a apărut sunt. Atacul este întâlnit in toate zonele pomicole in care se concentrează cultura părului . Crataegus), mai puţin în ulcerele de la măr. Afla cum poti identifica si trata la timp focul bacterian. Această boală afectează mai ales gutuiul, părul , mărul dar şi specii de: .

Este o boala foarte periculoasa, ce poate determina distrugerea intregii livezi. Aparitia acestei boli este favorizata . La soiurile sensibile de mar si par , boala se poate propaga rapid în . Se aplica un tratament din fenofaza de buton roz - Inceputul . Combate ciupercile ce ataca plantatiile de pomi fructiferi (mar, par , gutui) – cum ar fi focul focul bacterian al rozaceelor. Comportarea unor soiuri de păr la atacul focului bacterian.


Răspunsuri moleculare la sensibilitatea pomilor şi. Par , Gutui - focul bacterian. BOUILLIE BORDELAISE Mar, par -prefloral- focul bacterian kg. Republica Moldova focul bacterian al rozaceelor a fost semnalat pentru.


Caracteristici: Alliette WG este un fungicid cu actiune sistemica pentru combaterea focului bacterian la mar, par si gutui, cat si a manei la hamei, castraveti si . Bokos Attila este inginer peisagist de ani şi spune că a remarcat ieri focul bacterian la culturi de cireş, păr , cais, liliac, gutui japonez şi prun. Sunt atacate mai ales speciile: gutui, par si unele soiuri de mar. Par - pom fructifer din familia semintoaselor, informatii despre tratament fungicid si. Mă numesc Laurian Ungurian si am absolvit Facultatea de . Am avut anul asta foc bacterian la un par batran.


Erwinia amylovora) Este o boală foarte păgubitoare, relativ recent răspândită… Despre mine. Focul bacterian al rozaceelor, produs de bacteria Erwinia. Oficiu Fitosanitar Ialomița, recomandă efectuarea tratamentului fitosanitar la: GUTUI şi PĂR , împotriva agenților de dăunare: focul bacterian.

La PĂR – se vor aplica două tratamente pentru combaterea fumaginei, rapănului, moniliozei, septoriozei, pătării brune, focului bacterian , . PĂR şi GUTUI Focul Bacterian. Soiuri de mar si par produse si cultivate in Romania. Este rezistent la rapan si foc bacterian.


Fructul este mijlociu spre mare, 150. SKU: RM- 7Category : par.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare