miercuri, 1 iunie 2016

Cazare sinaia piscina

Selectionate si verificate de echipa noastra, cu . De la hoteluri cu piscină la case la țară, mai multe tipuri de cazare în Sinaia. Suntem langa tine, de la rezervare pana la cazare ! Decembrie - Ziua Nationata a Romaniei - Hotel Carpathia Sinaia . Vedeți detalii despre oferta de cazare ! Va invitam sa descoperiti unica piscina semi-acoperita de pe Valea Prahovei, piscina hotelului Mara. Indiferent de anotimp, de faptul ca preferati sa stati in . Gara se afla la 4-minute de mers pe jos (se urca scarile pentru a se ajunge la pensiune ). Telecabina este situata la aproximativ minute de mers pe jos. Piscina , lungă de 11m si lata de 4m, cu încălzire centrală, este ideală peantru o. Piscina interioară încălzită, la o temperatură optimă pentru înot, este. Avem de locuri de cazare în camere duble, triple și apartamente, pentru a oferi.


Vilă, Hotel, Restaurant, Parc și Terasă. Complexul Piatra Șoimului este situat în Cumpătu, cartierul boem al Sinăii de altădată. SPA al hotelului (tipuri de saună, piscină interioară încălzită, jacuzzi), acces . Incepe ziua inspirand aerul proaspat al padurii de munte pe terasa noastra, continua cu o baie relaxanta in piscina , fa un gratar alaturi de prieteni si incheie ziua . Rezervare la restaurante din Sinaia. Cazati aici puteti beneficia de: piscina , sauna, restaurant sau sala de conferinte.


Tarifele includ: cazare noapte cu mic dejun inclus, acces piscina. Beneficiaza de cazare in camera dubla standard cu mic dejun inclus şi acces gratuit la piscină , saună şi jacuzzi. Piscina semi acoperita a hotelului Mara are dotari suplimentare: saune, . Complexul oferă posibilitați multiple de cazare in cadrul Hotelului COTA O MIE si al Hanului.


Sinaia , pe drumul către Târgoviste - DN 71. Acasa pensiuni cu piscina la munte. Locatia este situata in imediata apropiere a Castelului Peles, a Castelului Pelisor si la cativa pasi de Manastirea Sinaia.


Un hotel luxos, dar prietenos, cu mâncare bună, piscină , saună, jacuzzi, dar și . Un binemeritat răgaz la piscină hotelului sau la Pool Bar, vă va convinge definitiv că ați făcut cea mai bună alegere preferând sejurul la munte, în locul . Hotelul Marea Neagra pune la dispozitia dumneavostra de camere, duble, twin si triple. Fiecare camera dispune de: balcon , baie , telefon , tv cablu . Health Club: piscina semiolimpica . Cele mai mici tarife pentru cazare la Hotel New Montana Sinaia. Complex Cochet - Cazare Busteni, Poiana Tapului - va intampinam intr-un ambient placut si modern unde puteti petrece un sejur linistit. Bine ati venit la COMPLEXUL PADINA URSULUI.


RESTAURANT CAZARE CENTRU DE INSTRUIRE PROFESIONALA CENTRU SPA SALI CONFERINTA . Amplasamentul intrarii principale in Piscina Arpad. Adresa Piscina Arpad: Hajduszoboszlo, Böszörményi utca. Parcul Dimitrie Ghica (si cele publice, si cele private cu tobogane gomflabile si mini piscina ). Ca si cazare am fost foarte impresionat de Hotel Boutique Belvedere Sinaia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare