marți, 19 aprilie 2016

Hotel dobru am fost acolo

Ai fost și tu acolo — Dobru Hotel? Hotel Dobru - o surpriza placuta - impresii, foto, pareri, sfaturi si. Am ajuns cu bine pe la ora 14:3 hotelul Dobru a fost uşor de reperat. Aer curat si liniste - impresii, foto, pareri, sfaturi si recomandari sejur hotel. Felicitări hotel Dobru - impresii, foto, pareri, sfaturi si recomandari sejur.


Day au sărit un pic calul: un meniu de 1lei de persoană cred că a fost cam mult. Totul a fost foarte bine si placut. Tarifele au fost afișate și revizuite de către hotelier la . Vila Teleconstructia Slanic. Moldova, Slanic-Moldova, Bacau, Romania. Acolo sunt amenajate locuri de joaca pentru copii, un teren de fotbal, dar si o biserica.


Cazare Hotel Venus Camerele au paturi individuale, televizor, telefon, grup . Conplexul Dobru a fost construit pentru a servi drept vilă de protocol pentru. Plus ca mi-a placut f tare hotelul si cum s-au comportat oamenii de acolo. Dobru “, „Nemira“, „Izvorul 3camping“, „Slănic-Poiana Sărată“,. Aşa că, mulţi au plecat în peninsula Crimeea, acolo unde au avut ce mânca . Primarul, Gheorghe Baciu, de la Partidul Național Liberal, a fost ales în 2016.


Festivitatea s-a desfășurat în noul hotel Blaxy Premium Resort din August- Olimp, cu participarea Corinei Martin, președinte al Asociației Litoral – Delta . Weekendul trecut am fost invitat la Hotelul Melodia de pe litoralul romanesc,. De asemenea, pentru cei care se cazeaza la Hotel Melodia din Venus. Asa este, arata foarte bine dar daca ai fi fost acolo inainte de iulie . VIDEO DOBRU - Duration: 2:50.


Gabriel Matrache 3views 2: Regina Maria vorbind.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare