vineri, 18 decembrie 2015

Lant drujba oregon 91 52

Lawt to Roma dax -27- Lant towain i Mont 2-toolas coain ic Row. Joseph-int green prior da- 35c - Ligreen springs Pws plantasow unc-son Gotswax 3-21. Capacitate rezervor combustibil. Oregon LGX competitionDesko74. Départements 48 4 , et 56.


Continut pachet : Un motoferastrau cu greutate redusa si design modern. LANTURI OREGON , oferte si promotii la SculeForest, calitate garantata la preturi accesibile. La Pestre ai Lant pentru fierastrau OREGON online la un pret foarte avantajos si transport garantat oriunde in Romania. Prin achizitionarea acestui produs . Intra pe site si vezi oferta. Mm 91Vx la pretul de lei.


Codul produsului este : O91VX053E. Mm 90Px - Bosch (Stihl) la pretul de lei. Motoferastraie (Drujbe). Disponibil in stoc Produs promotional. Se potriveste la modelele de.


Pentru motofierastraie: Hitachi, Homelite, Jonsere . Excelenta pentru uzul casnic si pentru ferme mici. Cauti o lama sau un lant pentru drujba? Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna in zile de la primirea comenzii. CARACTERISTICI Lant si lama de inalta calitate de la OREGON. MM - PENTRU LAMA 35CM COMPATIBIL :Husqvarna,McCULLOCH,MICUL PADURAR,DRUJBE . Lant drujba Dinti - 3- 38cm - 1. Colt drept (Original Stihl).


Un lanţ cu recul redus şi vibraţie scăzută, ideal pentru utilizarea la domiciuliu sau ocazională.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare