marți, 17 noiembrie 2015

Vila teleconstructia preturi

Reduceri substanțiale până la , confirmare instantanee. Moldova, Slanic-Moldova, Bacau, Romania. Pret - 2euro de persoana in camera dubla. USD(18RON) ⓘ Informatii. Comparați toate site-urile de turism.


In cazul in care in aceasta pagina exista oferte de pret si puteti efectua rezervari online:. Complexul Teleconstructia se adreseaza mai multor segmente de clientela, putind. Pretul include transport, cazare.


Aceasta este o destinatie placuta . Situare: in centrul statiunii. Este situata in centrul statiunii . Vila Moldavia Best este una dintre cele mai potrivite alegeri pentru cazare în minunata. Vila Teleconstructia la doar 3€. Turistii isi pot petrece Pastele si in fosta vila a cuplului Ceausescu de la.


Oferte si sejururi de cazare la Pensiune Teleconstructia din Statiuni Balneare, Romania. Distribuie Distribuie Distribuie. Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut. CAMERE CU PAT MATRIMONIAL,4.


Preţul nu include transportul de la domiciliu la tabără şi retur şi nici excursiile opţionale. Servicii de agrement: piscina, sauna, sala fitness, tenis de cimp, tenis de masa (sunt incluse in pret ). Complexul Dobru a fost construit pentru a servi drept vilă de protocol pentru familia Ceaușescu. Preturi la cazare incepand cu: Euro.


Cumpara acum SLANIC MOLDOVA - VILA FLORA la Lei. Recomandări, poze, informații reale despre ospitalitate, curătenie, locație și împrejurimi, servicii culinare, facilități și calitatea servicilor oferite de Vila. Domeniul schiabil Schi Parc Slanic este amenajat in statiunea Slanic .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare