vineri, 14 august 2015

Obiecte bisericesti catolice

ASPIRATOR INJECTIE-EXTRACTIE KARCHER PUZZI 4E. Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Inainte de spalare, aspirati intreaga suprafata cu aspiratorul de praf. Aspirator profesional NUMATIC CT-470-2. Utilizări Proiectat pentru curățarea carpetelor, covoarelor și tapițeriei în locuințe, birouri, clinici și.


Se asigura service autorizat, garantie, transport rapid in tara, . Rate in magazin, aprobarea . Masini de curatenie, aspiratoare Italia, importator direct. Bieffe Emilio RA este un generator de abur compact multifunctional, conceput pentru curățare și dezinfectare. Datorită puterii sale este perfect pentru . Intra acum pe site ca sa gasesti echipamentul . Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara.


Home Produse etichetate “ aspirator injectie extractie ”. Lavor GPB este un aspirator semiprofesional conceput pentru curatarea covoarelor si a tapiteriilor de dimensiuni mici si medii. Bar proba test functionare si verificare. Aparat de spălat mocheta uşor de utilizat, care asigură şi îndepărtarea eficientă a murdăriei.


Selecteaza pentru a compara . Cap pentru aspiratoarele cu injectie extractie. Roti pentru aspirator profesional cu prindere cu siguranta . Acest aspirator injectie extractie , cunoscut si sub denumirea de masina curatat mocheta si tapiterii, este proiectat pentru a indeparta murdaria si petele intr-un . Curatare fotoliu cu aspirator injectie-extractie. Generator de aburi proiectat special pentru curatarea a interiorului de autobuze și autoturisme. Caracteristici: Reîncărcare automată a apei din . Iti doresti ca firma ta de curatenie sa dispuna de cele mai performante aspiratoare ? Vezi oferta noastra de inchiriere dedicata afacerilor de . Aparat puternic si compact pentru hoteluri si domeniul gastronomic (horeca), firme de curătenie si firme de detailing (cosmetică) auto.


Folosit in principal pentru . Daca doriti un motor electric ne puteti contacta la numarul . Aparatul de curatat profesional injectie - extractie cu vid este proiectat pentru clientii care au nevoie de o masina pentru spalare si aspirare covoare si tapiterii. Echipament de injecţie extracţie având capacitatea rezervoarelor de L. Uşor de manevrat, oferind rezultate excelente pentru curăţenia de întreţinere a . Se foloseste pentru spalarea prin injectie extractie cu detergent slab spumant a . Cauti aspirator profesional? Aceste modele combina intr-un singur utilaj caracteristicele u. MP este un model compact proiectat pentru a curata, astfel el spala si usuca orice tip de suprafat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare