vineri, 10 iulie 2015

Cazare vile slanic moldova

Rezervari directe la hoteluri. Beneficiind de o locație liniștită lângă un parc din stațiunea balneară Slănic - Moldova , Vila Siam combină elemente tradiționale cu un design modern și . Situată în oraşul balnear Slănic Moldova , Vila Teleconstrucţia oferă o piscină interioară, un teren de tenis, o zonă de fitness cu. Pensiune Vila Teleconstructia. Imagini,descriere, tarife, contact direct cu proprietarul pentru fiecare .

Slanic Moldova Contact direct la proprietari prin Romania Turistica! Găsiți tariful ideal dintre milioane de oferte de cazare și economisiți cu. O parte dintre localnici au devenit astfel chiar proprietari de pensiuni și vile turistice.


In perioada de iarna, preturile pentru vila Sabina si vila Lorena sunt majorate cu . Fiecare rezervare este confirmata direct de catre unitatea de cazare. Conform contractului Vila Teleconstructia Slănic - Moldova va garanteaza cele mai mici . Cazare Vila în Slanic - Moldova OLX.

Asezat in inima statiunii, Complexul . Compară cele de companii din SLĂNIC MOLDOVA : RICA, PALAS, TELECONSTRUCŢIA, MARIA, CONDOR, TORNADO,. Premiul de excelență în Slănic . Este compus dintr-o pensiune de stele avand restaurant propriu si o vila de stele. Staţiunea Balvanyos este la . Dotari: camere duble, apartamente, bar. Camerele sunt dotate cu TV, telefon, frigider, seif . Intrarea gratuită la facilitățile de timp liber de la Vila Teleconstrucția - piscină, . Oferim informatii actualizate zilnic despre cazare pensiuni, vile si hoteluri din Romania. Hotelul nostru este clasificat la stele.


Are etaje, parter şi subsol. Categories: BACĂU, Case de vacanță, CATEGORII CAZARE , cazare pensiuni, cazare pensiuni moldova, cazare slanic moldova bacau, cazare vile , JUDEȚE, . Tarife mici si rezervari directe la receptie! Bine aţi venit la Vila CFR Slănic Moldova.


Pe langa serviciile exceptionale de cazare , Complexul Cristal va pune la . Pentru cei care doresc să se relaxeze câteva zile profitând de minunățiile naturii , de munte și de izvoarele minerale, stațiunea Slănic.

Sa ascuns în mascotă și a venit la ziua soțului, a fost cea mai plăcută surpriză - Duration: 7:32. Capacitate: camere, maxim 18 . O săptamină de refacere, VILA PALAS, Slănic Moldova. Vila Palas este amplasată în centrul stațiunii Slănic Moldova și oferă toate facilitățile. Este un hotel “boutique” cu camere, fiecare camera este.


Informatii vila : Situata in apropiere de centrul statiunii. Vila Moldavia Class se afla la o distanta de aprox. VILA DISPUNE DE APARTAMENTE,CAMERE CU PAT MATRIMONIAL,CAMERE CU DOUA. Promovăm unități de cazare și oferte de sezon.


FAMILIE SAU PERSOANA INGRIJIRE CURTE SI VILE LANGA BUCURESTI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare